Ons Gilde

Exclusieve insiders kennis over QHSE

Inspiratie en kennisondersteuning

Deel kennis, ervaring, best practices en inspiratie met collega-deskundigen

Waar loop je in vast? Waar kun je inspiratie voor gebruiken? Voor een antwoord op die vragen kun je terecht bij ons Gilde. BMD Advies brengt organisaties samen om van elkaar te leren. Want wij geloven dat samenwerken de beste manier is om problemen te voorkomen. Waarom zou je het wiel opnieuw moeten uitvinden als je van collega-ervaringsdeskundigen kunt leren?

Ons gilde biedt je de mogelijkheid om anderen en jezelf uit te dagen en te versterken. We organiseren interactieve bijeenkomsten en geven inspirerende webinars. Zo ontdekken we samen nieuwe wegen en mogelijkheden om in te spelen op veranderingen.

QHSE helpdesk

Als lid van ons gilde heb je direct toegang tot onze QHSE helpdesk. Ontbreekt er kennis, of kom je ergens niet uit? We zijn altijd bereikbaar via onze gratis helpdesk waar we je snel en adequaat een antwoord op maat bieden.

Voordelen van ons Gilde

Vink

Events en webinars

Bij onze Academydagen maak je kennis met andere QHSE-managers en delen wij informatie rondom de nieuwste trends, ontwikkelingen, wet- en regelgeving en manieren waarop je als organisatie je QHSE-oplossingen commercieel en strategisch kunt inzetten.

Vink

QHSE netwerk

Krijg toegang tot het BMD Advies kennisnetwerk en maak kennis met onze QHSE-partners. En blijf op de hoogte van de nieuwste en in de praktijk getoetste oplossingen voor QHSE-vraagstukken.

Vink

QHSE helpdesk

Ontbreekt er kennis, of kom je ergens niet uit? Maak onbeperkt gebruik van onze gratis helpdesk waar we je snel en adequaat een antwoord op maat bieden.

Kam vizier logo

BMD Academydagen
Ons Gilde

21/04/20
Masterclass AMS | Digitale RI&E

Gratis
Tijdens deze masterclass nemen we je in een ochtend mee de handigheidjes en updates van AMS die je direct toe kunt passen!

15/05/20
Veiligheid in de praktijk

Gratis
Ons jaarlijkse bedrijfsbezoek voor Arboprofessionals! Meld je alvast aan!

Inhoud van je QHSE insider lidmaatschap

Een lidmaatschap van ons Gilde betekent uitdagen en uitgedaagd worden. Leden hebben onder andere toegang tot:

  • Interactieve bijeenkomsten en inspirerende webinars
  • Een groot netwerk collega-beslissers
  • Bezoeken aan Gilde leden
  • QHSE helpdesk
Aantal medewerkers 0-49 50-149 150-250 >250
Jaarlijkse kosten €995,- €1495,- €1945,- Maatwerk

* Prijzen zijn per organisatie; iedere medewerker heeft toegang tot het QHSE Insiders Gilde. De prijs is afhankelijk van het aantal medewerkers van de organisatie. Prijs per jaar, excl. btw.

Meer informatie over het Gilde?

Neem vrijblijvend contact op!

Een vraag over het Gilde en de voordelen van het lidmaatschap? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Helpdesk