Strategisch 

Team on demand

Volledig ontzorgd

Dankzij ons fullservice concept

Team on demand is de complete ontzorging van jouw organisatie op het gebied van QHSE. Met team on demand heb je alle benodigde capaciteit, kennis en tools bij de hand. Een dienstverband op maat en voor een vaste prijs.

Jouw eigen team on demand bestaat uit diverse adviseurs met uiteenlopende specialismen en ervaring. Een compleet team dat zorgt voor een duidelijke strategie en de krachten bundelt voor de uitvoering hiervan.

Geen verassingen, maar zorgvuldigheid, compliancy en de juiste expertises in huis.

Team on demand

Team on demand van BMD Advies is een maatwerk concept. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die onze unieke formule biedt? Download dan onze brochure of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Uniek en compleet fullservice dienstverlening

Met team on demand zijn organisaties volledig ontzorgd op gebied van QHSE. We combineren onze kennis, capaciteit en tools in een fullservice dienst op maat. Hieronder vind je een overzicht van alle niveaus die wij aanbieden. Team on demand is een samenstelling van jouw behoefte op alle fronten van QHSE.

Vink

Ons Gilde

Een uniek lidmaatschap met veel voordelen! Zo krijg je toegang tot onze helpdesk, werken we langdurig samen en nodigen we je uit voor inspirerende en interactieve Academy-bijeenkomsten en webinars.

Vink

Compliance service

Slimme software voor Arbo- en milieuwetgeving en milieuaspectenregister. Ook voor het digitaliseren van jouw RI&E is er een slimme oplossing. We voeren audits uit en ondersteunen bij het aanvragen van milieu-, omgevings- en bouwvergunningen.

Vink

Opzetten en beheer van managementsystemen

Behalen en behouden van (ISO-)certificeringen. We beheren en onderhouden structureel managementsystemen en borgen met interne audits en trainingen.

Waarom Team on demand?

 • Landelijke actief, regionaal betrokken
 • BMD denkt met je mee op alle niveaus
 • Service staat vooraan
 • Continuïteit, landelijk ruim 80 adviseurs
 • Kennis partner – Specialisten op ieder gebied

Wat team on demand voor jou kan doen

Onze fullservice belofte

Vooraf bepalen we wat specifieke aandacht nodig heeft om zo voor iedere organisatie een aanpak op maat te realiseren. Het team stuurt op dat wat voor jouw organisatie belangrijk is. Dit kan zijn:

 • Compliance aan wet- en regelgeving en de borging hiervan
 • Verkrijgen, behouden en beheren van certificeringen uit managementsystemen
 • Verbeteren van bedrijfsmatige processen
 • Interne audits en trainingen
 • Capaciteit op maat (tijdens verlof, projectmatig of tussen vacatures)

Maatwerk QHSE

Ga het gesprek aan!

Met team on demand maken wij onze fullservice belofte waar. Maatwerk en volledige ontzorging op gebied van QHSE.

Geen organisatie is hetzelfde, hierdoor is geen team on demand van BMD Advies hetzelfde. Meer weten over de toegevoegde waarde van jouw eigen team on demand? Ga in vrijblijvend in gesprek!

Brochure BMD

Meer weten over onze dienstverlening?

Download onze brochure en lees verder!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Helpdesk