Congres Industriële veiligheid

 In
Event 24 januari 2019

Congres Industriële veiligheid

Inspiratie en kennisdeling op gebied van veiligheid

Veiligheid staat hoog op de agenda bij onze leden. BMD Advies informeert je graag over ‘veiligheid op de werkvloer’ en is daarom op donderdag 24 januari 2019 aanwezig op het congres Industriële veiligheid in de Fabrique te Utrecht.

We zien jou graag op het congres! Daarom biedt BMD jou een gratis entreebewijs aan. Breng een bezoek aan onze stand en doe mee aan onze ‘veiligheidsprijsvraag’ waarmee je waardevolle prijzen binnen kunt slepen. Neem deel aan onze interactieve workshop ‘Integere medewerkers zorgen voor een veilig arbobeleid’  van Pieter Diehl. In de workshop ligt ook een tip voor de veiligheidsprijsvraag verscholen.

In onze stand praten wij je bij over de ontwikkelingen op het gebied van veilig werken. Volg tijdens dit congres onze interactieve workshop ‘Integere medewerkers zorgen voor een veilig arbobeleid’.

Kosteloos deelnemen?

Volg onderstaande link om je gratis in te schrijven

Evenement gegevens

Programma

BMD Advies geeft de interactieve workshop ‘Integere medewerkers zorgen voor een veilig arbobeleid’ en wij zijn de gehele dag aanwezig bij onze stand.

Locatie, datum en tijdstip

DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

24 januari 2019 van 08.00 tot 18.00 uur

Ben jij er bij?

Schrijf je hier direct in onder de relatiecode 3DWEDTRU

Events QHSE Insiders Gilde
21/04/20
Masterclass AMS | Digitale RI&E

Gratis
Tijdens deze masterclass nemen we je in een ochtend mee de handigheidjes en updates van AMS die je direct toe kunt passen!

15/05/20
Veiligheid in de praktijk

Gratis
Ons jaarlijkse bedrijfsbezoek voor Arboprofessionals! Meld je alvast aan!

Helpdesk