Intervisie QHSE: veiligheid 
en gedrag

 In
Event 12 september 2019 van 09:30 tot 12:30

Intervisie QHSE: veiligheid en gedrag

Inspiratie en kennisdeling op gebied van QHSE: veiligheid en gedrag

Ondanks alle aandacht voor veiligheid en arbeidsomstandigheden wordt het niet veiliger op de werkvloer. Maar liefst 38% van de ernstige ongevallen wordt veroorzaakt door gebrek aan motivatie, alertheid en veiligheidsbewustzijn Krijg je ook buikpijn van het gedrag, het gebrek aan leiderschap en eigenaarschap? Wat kan je morgen doen om het veiligheidsbewustzijn te vergroten? Kom op 12 september naar de BMD Academy en krijg praktische tips om het direct veiliger te maken!

Nog geen lid van ons Gilde?

Proef de sfeer van onze events

Als aspirantlid kun je kosteloos deelnemen aan onze events en samen met vakgenoten sparren over inhoudelijke uitdagingen. Bekijk de events hieronder om te zien welke het beste bij jouw vragen aansluit.

Evenement gegevens

Programma

Deze ochtend gaan we aan de slag met praktische zaken omtrent veiligheid, we besteden aandacht aan diverse skills die nodig zijn als QHSE medewerker om veiligheid binnen je bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden.

Locatie, datum en tijdstip

Kraanstraat 22, 6541EJ Nijmegen
12 september 2019, van 09:30 tot 12:30 uur met aansluitend lunch

Ben jij er bij?

Meld je direct aan:

Aanmelden Event

Neem gerust contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Events QHSE Insiders Gilde
24/01/19
Congres Industriële veiligheid

BMD Advies informeert je graag over ‘veiligheid op de werkvloer’ tijdens het congres Industriële veiligheid te Utrecht. We zien je graag bij onze stand of tijdens onze workshop.

21/02/19
Webinar Sufficio

BMD Advies organiseert een webinar over de BMD compliance tool Sufficio.  Tijdens deze webinar laten we de mogelijkheden van Sufficio MAR, Milieu en Arbo zien en beantwoorden we je vragen.

Helpdesk