Intervisie QHSE: veiligheid 
en gedrag

 In
Event 12 september 2019 van 09:30 tot 12:30

Intervisie QHSE: veiligheid en gedrag

Inspiratie en kennisdeling op gebied van QHSE: veiligheid en gedrag

Ondanks alle aandacht voor veiligheid en arbeidsomstandigheden wordt het niet veiliger op de werkvloer. Maar liefst 38% van de ernstige ongevallen wordt veroorzaakt door gebrek aan motivatie, alertheid en veiligheidsbewustzijn Krijg je ook buikpijn van het gedrag, het gebrek aan leiderschap en eigenaarschap? Wat kan je morgen doen om het veiligheidsbewustzijn te vergroten? Kom op 12 september naar de BMD Academy en krijg praktische tips om het direct veiliger te maken!

Nog geen lid van ons Gilde?

Proef de sfeer van onze events

Als aspirantlid kun je kosteloos deelnemen aan onze events en samen met vakgenoten sparren over inhoudelijke uitdagingen. Bekijk de events hieronder om te zien welke het beste bij jouw vragen aansluit.

Evenement gegevens

Programma

Deze ochtend gaan we aan de slag met praktische zaken omtrent veiligheid, we besteden aandacht aan diverse skills die nodig zijn als QHSE medewerker om veiligheid binnen je bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden.

Locatie, datum en tijdstip

Kraanstraat 22, 6541EJ Nijmegen
12 september 2019, van 09:30 tot 12:30 uur met aansluitend lunch

Ben jij er bij?

Meld je direct aan:

Events QHSE Insiders Gilde
07/05/19
Masterclass AMS / Digitale RI&E

Klassikaal worden de laatste updates en handigheidjes van het systeem bekeken, waarbij je dit gelijk op je eigen AMS omgeving kunt toepassen.

12/09/19
Intervisie QHSE: veiligheid 
en gedrag

Ondanks alle aandacht wordt het niet veiliger op de werkvloer. Kom 12-9 naar de BMD Academy en krijg praktische tips om het veiliger te maken!

Helpdesk