Milieupraktijkdag

 In
Praktijkdag 27 mei 2021 van 9.00 tot 12:30

Milieupraktijkdag

Milieupraktijkdag

Jaarlijks ons meest succesvolle event! Tijdens de milieupraktijkdag op 27 mei 2021 vertellen wij je alles over de laatste veranderingen en aankomende wijzigingen in de vorm van een interactieve sessie!

Meld je aan voor deze kosteloze, maar waardevolle sessie!

Geen lid van ons Gilde?

Praktijkdagen zijn alleen voor onze Gildeleden. Als aspirantlid kun je in een aantal gevallen kosteloos deelnemen aan onze events en samen met vakgenoten sparren over inhoudelijke uitdagingen. Meld je gratis aan voor dit event of bekijk al onze events.

Praktische informatie

Programma

De invulling van onze praktijkdagen wordt altijd later gecommuniceerd, omdat wij deze baseren op recente ontwikkelingen. Zorg dat je een plekje hebt!

Locatie

ONLINE OF FYSIEK

BMD Advies Centraal Nederland | Kraanstraat 22, 6541EJ Nijmegen

In verband met de geldende regels van het RIVM en overheid, vinden al onze BMD ACADEMY events online plaats. Maar, als het kan proberen we snel te schakelen om deelnemers fysiek uit te nodigen. Indien een sessie fysiek plaats vindt, zorgen we dat deze wordt opgenomen voor wie niet kan komen. We doen dit alleen als dit kwalitatief te organiseren is.

Meld je direct aan!

Ben jij er bij?


  •  *

  •  *

  •  *

  •  *


  •  *

Alle events

Events BMD Gilde
11/05/21
Webinar Veiligheidscultuurladder

Gilde-only
Voor een aantal bedrijven is het vanaf 2022 verplicht om minimaal aan trede 2 te voldoen, en per 2023 aan trede 3! Laat je bijpraten.

27/05/21
Milieupraktijkdag

Gilde-Only
Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van milieuwetgeving? Meld je dan aan voor onze Milieupraktijkdag!

Helpdesk