KAM Insiders Gilde

Interactieve
KAM-events

Events exclusief voor Gildeleden

Deel ervaring met collega-deskundigen

BMD organiseert diverse KAM-events waar verschillende thema’s en onderwerpen aan bod komen. Deze evenementen van ons KAM Insiders Gilde zijn er op gericht je te helpen ontwikkelen in een continu veranderende omgeving. We verbinden mensen met elkaar, met professionele groei als uitgangspunt. Dit doen we interactief, reflectief en met aandacht voor het individu, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak.

Nog geen lid van ons Gilde?

Proef de sfeer van onze events

Als aspirantlid kun je kosteloos deelnemen aan onze events en samen met vakgenoten sparren over inhoudelijke uitdagingen. Bekijk de events hieronder om te zien welke het beste bij jouw vragen aansluit.

Alle events van 2018

13/09/18
Intervisie KAM: veiligheid 
en gedrag

Ondanks alle aandacht wordt het niet veiliger op de werkvloer. Kom 13-9 naar de BMD Academy en krijg praktische tips om het veiliger te maken!

25/10/18
Milieupraktijkdag

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van milieuwetgeving? Hoe krijg je je collega’s zo ver dat ze de gasflessen wél in het gashok zetten in plaats van in de stookruimte?

20/11/18
Webinar AMS

Tijdens deze webinar laten wij de ins- en outs van het Arbo Management Systeem zien en beantwoorden wij uiteraard ook vragen.

13/12/18
Webinar Sufficio

BMD Advies organiseert een webinar over de BMD compliance tool Sufficio. Je kunt gemakkelijk vanuit je werkplek of thuis deze online bijeenkomst bijwonen. Tijdens deze webinar laten we de mogelijkheden van Sufficio MAR, Milieu en Arbo zien en beantwoorden we je vragen.

Geen Gildelid en toch een KAM-event bijwonen?
Neem contact met ons op

Nijmegen
Kraanstraat 22
6541 EJ Nijmegen
085 – 210 64 71
info@cn.bmdadvies.nl

 

Utrecht
Hooghiemstraplein 112
3514 AZ Utrecht
085 – 210 64 71
info@cn.bmdadvies.nl