Ons QHSE Gilde

Interactieve
QHSE-events

Events exclusief voor Gildeleden

Deel ervaring met collega-deskundigen

BMD organiseert diverse QHSE-events waar verschillende thema’s en onderwerpen aan bod komen. Deze BMD Academydagen zijn er op gericht je te helpen ontwikkelen in een continu veranderende omgeving. We verbinden mensen met elkaar, met professionele groei als uitgangspunt. Dit doen we interactief, reflectief en met aandacht voor het individu, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak.

Nog geen lid van ons Gilde?

Proef de sfeer van onze events

Als aspirantlid kun je kosteloos deelnemen aan onze events en samen met vakgenoten sparren over inhoudelijke uitdagingen. Bekijk de events hieronder om te zien welke het beste bij jouw vragen aansluit.

In verband met het coronavirus laten wij ons adviseren door de richtlijnen van het RIVM. Hierom zijn onze events, trainingen en opleidingen tot en met juni afgezegd of verplaatst. We volgen de ontwikkelingen en blijven hierover communiceren naar onze deelnemers.

Events BMD Gilde

22/01/20
Milieupraktijkdag

Gratis
Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van milieuwetgeving? Dan zien we je graag op deze bijeenkomst!

05/04/18
Webinar AMS | Digitale RI&E

Gratis
Tijdens het webinar digitale RI&E vertellen we je niet alleen over de laatste updates binnen AMS, maar ook hoe jij AMS kunt inzetten.

12/10/18
Webinar Omgevingswet en vragenuur

Gratis
Helemaal bijgepraat worden over de omgevingswet, of een brandende vraag stellen aan onze adviseur? Meld je aan voor ons webinar!

03/12/20
Directeurenlunch

Een netwerkbijeenkomst voor directeuren waarbij de thema’s gedrag en leiderschap in de alledaagse praktijk centraal staan.

Geen Gildelid en toch een QHSE-event bijwonen?
Neem contact met ons op


  •  *

  •  *

  •  *

  •  *

    naam@bedrijf.nl
  • 012-3456789

  •  *

Nijmegen
Kraanstraat 22
6541 EJ Nijmegen
085 – 210 64 71
info@cn.bmdadvies.nl

 

Utrecht
Hooghiemstraplein 136
3514 AZ Utrecht
085 – 210 64 71
info@cn.bmdadvies.nl

Helpdesk