Ons QHSE Gilde

Interactieve
QHSE-events

Events exclusief voor Gildeleden

Deel ervaring met collega-deskundigen

BMD organiseert diverse QHSE-events waar verschillende thema’s en onderwerpen aan bod komen. Deze BMD Academydagen zijn er op gericht je te helpen ontwikkelen in een continu veranderende omgeving. We verbinden mensen met elkaar, met professionele groei als uitgangspunt. Dit doen we interactief, reflectief en met aandacht voor het individu, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak.

Nog geen lid van ons Gilde?

Proef de sfeer van onze events

Als aspirantlid kun je kosteloos deelnemen aan onze events en samen met vakgenoten sparren over inhoudelijke uitdagingen. Bekijk de events hieronder om te zien welke het beste bij jouw vragen aansluit.

Events BMD Gilde

07/05/19
Masterclass AMS / Digitale RI&E

Klassikaal worden de laatste updates en handigheidjes van het systeem bekeken, waarbij je dit gelijk op je eigen AMS omgeving kunt toepassen.

12/09/19
Intervisie QHSE: veiligheid 
en gedrag

Ondanks alle aandacht wordt het niet veiliger op de werkvloer. Kom 12-9 naar de BMD Academy en krijg praktische tips om het veiliger te maken!

08/10/19
Webinar AMS

Tijdens deze webinar laten wij de ins- en outs van het Arbo Management Systeem zien en beantwoorden wij uiteraard ook vragen.

31/10/19
Milieupraktijkdag

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van milieuwetgeving? Dan zien we je graag op deze bijeenkomst!

21/11/19
Veiligheid in de praktijk

Bedrijfsbezoek
Hyster Yale Nederland BV

26/11/19
Webinar Sufficio

BMD Advies organiseert een webinar over de BMD compliance tool Sufficio.  Tijdens deze webinar laten we laatste ontwikkelingen van Sufficio MAR, Milieu en Arbo zien en beantwoorden we je vragen.

05/12/19
Directeurenlunch

Een netwerkbijeenkomst voor directeuren waarbij de thema’s gedrag en leiderschap in de alledaagse praktijk centraal staan.

Geen Gildelid en toch een QHSE-event bijwonen?
Neem contact met ons op

Nijmegen
Kraanstraat 22
6541 EJ Nijmegen
085 – 210 64 71
info@cn.bmdadvies.nl

 

Utrecht
Hooghiemstraplein 112
3514 AZ Utrecht
085 – 210 64 71
info@cn.bmdadvies.nl

Helpdesk