Management & systemen

Advies en implementatie

Managementsystemen

Waarborging van kwaliteit, beheers risico’s en het verbeteren van processen

Elke organisatie wil tevreden klanten, hierom is het belangrijk om producten en diensten te leveren met een constante, hoge kwaliteit. Ook wil je milieuvriendelijk, veilig en efficiënt produceren in een prettige werkomgeving. Managementsystemen zijn in deze gevallen onmisbaar. Een goed ingericht en geïmplementeerd managementsysteem ondersteunt bij de waarborging van kwaliteit en het beheersen van risico’s.

Neem contact op

De dienstverlening van BMD gaat verder dan management en systemen. Vragen over onze expertises of onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op!

Het opzetten van managementsystemen

Voor elk denkbaar doel

Onze specialisten ondersteunen bij de implementatie van elk denkbaar managementsysteem. Denk hierbij aan ISO-managementsystemen, maar ook systemen voor veiligheidsbeheer of branche specifieke systemen voor bijvoorbeeld Brzo-bedrijven.

 • ISO 9001, 14001, 45001
 • VCA
 • CO2 Prestatieladder
 • BRL’s

0-meting of gap analyse

beginnen bij het begin

Onze adviseurs beginnen altijd met een 0-meting of gap analyse. De huidige bedrijfsvoering en de gebruikte systemen worden goed bekeken. Sluiten deze nog op elkaar aan? Voldoen de systemen aan de normen, of is er een gap? Ook kijkt uw BMD adviseur naar de processen die verbeterd kunnen worden en op welke manier nieuwe systemen geïntegreerd worden.

Met behulp van deze analyse wordt er een helder plan op gesteld met een haalbare planning. BMD ondersteunt jouw organisatie bij de transitie van oud naar nieuw. Zo is het behalen van een certificering geen doel, maar een middel voor een betere bedrijfsvoering en hogere kwaliteit.

Voldoen aan wet- en regelgeving

Is het duidelijk welke wet- en regelgeving of certificeringsvoorschriften voor jouw bedrijf van toepassing zijn? Dan ondersteunt de adviseur van BMD bij de implementatie en compliance. Zo blijft de certificering behouden en blijft jouw bedrijf voldoen aan de wet- en regelgeving. Vanuit een bij de organisatie passend managementsysteem wordt de borging bijgehouden. Met dit systeem wordt aandacht geschonken aan compliance aan wet- en regelgeving, de context van de organisatie, betrokkenheid van het management team, maar ook de acties die worden ondernomen op gebied van duurzaamheid en de cyclus van jouw product of dienst. Dit alles wordt getoetst met behulp van (interne) audits of management reviews. Zo heeft jouw organisatie de touwtjes in handen en is klaar voor certificering en het behoud hiervan.

Brochure BMD

Slimmer aan QHSE werken?
Download onze brochure en lees verder


 •  *

 •  *

 •  *

  naam@bedrijf.nl

 •  *

 •  *


Helpdesk