Milieu & omgeving

Een proactieve aanpak loont

Omgevingsvergunningen en milieurapportages

Ondersteuning bij compliance

Iedere organisatie krijgt te maken met vergunningen, voorschriften en besluiten. Onze adviseurs helpen jouw organisatie door de wirwar aan wet- en regelgeving, ook bij relocatie of uitbreiding. Gezamenlijk werken we aan jouw vergunningensituatie, milieurapportages, het maken van meldingen en de implementatie van alle voorschriften. Onze milieu-specialisten gaan proactief aan de slag voor iedere mogelijke uitdaging en vraagstukken van jouw organisatie. Daarnaast ondersteunt BMD Advies bij compliance, het voldoen aan de wet- en regelgeving voor jouw organisatie.

Neem contact op

De dienstverlening van BMD gaat verder dan milieu en omgeving. Vragen over onze expertises of onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op!

vergunningverlening en handhaving

Onafhankelijke bemiddeling

Een goede relatie met de overheid is onmisbaar. Waar nodig bemiddelt BMD Advies tussen jouw organisatie en de overheid. Zij het bij een discussie over vergunningen, voorschriften of bestemmingsplannen. Omdat BMD Advies niet werkt in opdracht van overheden op gebied van vergunningen en handhaving is ons advies onafhankelijk.

Implementatie en compliance

BMD Advies inventariseert welke voorschriften van toepassing zijn voor de situatie van jouw bedrijf. Wanneer deze duidelijk zijn, ondersteunt onze adviseur bij de implementatie en compliance van deze wet- en regelgeving. Dankzij onder andere periodieke audits weet je zeker dat jouw bedrijf ook in de toekomst blijft voldoen aan de wet- en regelgeving die voor jou van toepassing zijn.

Brochure BMD

Slimmer aan QHSE werken?
Download onze brochure en lees verder


  •  *

  •  *

  •  *

  •  *

    naam@bedrijf.nl

  •  *


Helpdesk