KAM Insiders Gilde

Exclusieve insiders kennis over KAM

Inspiratie en kennisondersteuning

Deel kennis, ervaring, best practices en inspiratie met collega-deskundigen

Waar loop je in vast? Waar kun je inspiratie voor gebruiken? Voor een antwoord op die vragen maak je gebruik van het KAM Insiders Gilde van BMD Advies. We werken samen om problemen te voorkomen. Daarnaast geloven we dat organisaties vooral van elkaar kunnen leren. Waarom zou je het wiel opnieuw moeten uitvinden als je van collega-ervaringsdeskundigen kunt leren?

Het KAM Insiders Gilde biedt je de mogelijkheid om elkaar uit te dagen en te versterken. We organiseren interactieve bijeenkomsten en geven inspirerende webinars. Zo ontdekken we samen nieuwe wegen en mogelijkheden om in te spelen op veranderingen.

Kam vizier logo

Platform voor KAM

Als lid van ons gilde heb je direct toegang tot Vizier op KAM. Met dit platform blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over kwaliteit, arbeidsveiligheid, milieu en alle ontwikkelingen rondom het vak KAM.

Voordelen van ons KAM Insiders Gilde

Vink

Kennisbank

Snelle toegang tot praktische en inhoudelijke kennis met Vizier op KAM. Ontdek alle best practices, het laatste nieuws rondom KAM en hoe KAM kan bijdragen aan de strategische waarde van jouw organisatie.

Vink

Events en webinars

Exclusieve toegang tot onze events en webinars. Op deze events maak je kennis met andere KAM-managers en delen wij informatie rondom de nieuwste trends, ontwikkelingen, wet- en regelgeving en manieren waarop je als organisatie je KAM-oplossingen commercieel en strategisch kunt inzetten.

Vink

Gratis helpdesk

Ontbreekt er kennis, of kom je ergens niet uit? Met onze gratis helpdesk bieden we snel en adequaat een antwoord op maat.

Vizier op KAM logo

Platform voor KAM

Aanmelden >>

Geluidsoverlast tegengaan
VIZIER OP Arbo
Geluidsoverlast is niet alleen schadelijk voor de gezondheid, het is de nummer 1 factor voor concentratiebreuk. Maar hoe regel je dit KAM-onderdeel eigenlijk?
Van KAM-manager naar KAM-autoriteit
VIZIER OP Kwaliteit
Mooie verdienste, mooie beloning? Alleen als jouw organisatie ook echt wat aan je heeft. Jouw rol kan groeien, maar je moet zelf het verschil laten zien.
Dieselverbod hoeft geen hoofdpijndossier voor ondernemers te zijn
VIZIER OP Milieu
Een dieselverbod zou ingrijpende gevolgen hebben voor alle zware industrie-bedrijven in Nederland. Hoe kun je daar tijdig op inspelen?
ISO-normen: soms zo onzichtbaar dat hotelgasten er niets van merken
VIZIER OP Veiligheid
Hotels met en zonder ISO 9001 worden door gasten niet anders beoordeeld. Vreemd eigenlijk, want ISO staat toch voor kwaliteit?
Kam vizier logo

Events
KAM Insiders Gilde

13/09/18
Intervisie KAM: veiligheid 
en gedrag

Ondanks alle aandacht wordt het niet veiliger op de werkvloer. Kom 13-9 naar de BMD Academy en krijg praktische tips om het veiliger te maken!

25/10/18
Milieupraktijkdag

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van milieuwetgeving? Hoe krijg je je collega’s zo ver dat ze de gasflessen wél in het gashok zetten in plaats van in de stookruimte?

Heb je een vraag over ons Gilde?
Laat het ons weten! We helpen je graag.

Nijmegen
Kraanstraat 22
6541 EJ Nijmegen
085 – 210 64 71
info@cn.bmdadvies.nl

 

Utrecht
Hooghiemstraplein 112
3514 AZ Utrecht
085 – 210 64 71
info@cn.bmdadvies.nl