Ons Gilde

Exclusieve insiders kennis over QHSE

Inspiratie en kennisondersteuning

Deel kennis, ervaring, best practices en inspiratie met collega-deskundigen

Waar loop je in vast? Waar kun je inspiratie voor gebruiken? Voor een antwoord op die vragen kun je terecht bij ons Gilde. BMD Advies brengt organisaties samen om van elkaar te leren. Want wij geloven dat samenwerken de beste manier is om problemen te voorkomen. Waarom zou je het wiel opnieuw moeten uitvinden als je van collega-ervaringsdeskundigen kunt leren?

Ons gilde biedt je de mogelijkheid om anderen en jezelf uit te dagen en te versterken. We organiseren interactieve bijeenkomsten en geven inspirerende webinars. Zo ontdekken we samen nieuwe wegen en mogelijkheden om in te spelen op veranderingen.

Kam vizier logo

QHSE helpdesk

Als lid van ons gilde heb je direct toegang tot onze QHSE helpdesk. Ontbreekt er kennis, of kom je ergens niet uit? We zijn altijd bereikbaar via onze gratis helpdesk waar we je snel en adequaat een antwoord op maat bieden.

Voordelen van ons Gilde

Vink

Events en webinars

Bij onze Academydagen maak je kennis met andere QHSE-managers en delen wij informatie rondom de nieuwste trends, ontwikkelingen, wet- en regelgeving en manieren waarop je als organisatie je QHSE-oplossingen commercieel en strategisch kunt inzetten.

Vink

QHSE netwerk

Krijg toegang tot het BMD Advies kennisnetwerk en maak kennis met onze QHSE-partners. En blijf op de hoogte van de nieuwste en in de praktijk getoetste oplossingen voor QHSE-vraagstukken.

Vink

QHSE helpdesk

Ontbreekt er kennis, of kom je ergens niet uit? Maak onbeperkt gebruik van onze gratis helpdesk waar we je snel en adequaat een antwoord op maat bieden.

Vizier op KAM logo

Platform voor KAM

Aanmelden >>

Geluidsoverlast tegengaan
VIZIER OP Arbo
Geluidsoverlast is niet alleen schadelijk voor de gezondheid, het is de nummer 1 factor voor concentratiebreuk. Maar hoe regel je dit KAM-onderdeel eigenlijk?
Van QHSE-manager naar QHSE-autoriteit
VIZIER OP Kwaliteit
Mooie verdienste, mooie beloning? Alleen als jouw organisatie ook echt wat aan je heeft. Jouw rol kan groeien, maar je moet zelf het verschil laten zien.
Dieselverbod hoeft geen hoofdpijndossier voor ondernemers te zijn
VIZIER OP Milieu
Een dieselverbod zou ingrijpende gevolgen hebben voor alle zware industrie-bedrijven in Nederland. Hoe kun je daar tijdig op inspelen?
ISO-normen: soms zo onzichtbaar dat hotelgasten er niets van merken
VIZIER OP Veiligheid
Hotels met en zonder ISO 9001 worden door gasten niet anders beoordeeld. Vreemd eigenlijk, want ISO staat toch voor kwaliteit?
Kam vizier logo

BMD Academydagen
Ons Gilde

02/07/19
Webinar Sufficio 2.0

Per 1 juli 2019 lanceren we het compleet vernieuwde Sufficio 2. Tijdens deze webinar laten we je zien hoe Sufficio 2 werkt en kun je uiteraard vragen stellen.

09/07/19
Webinar Sufficio 2.0

Per 1 juli 2019 lanceren we het compleet vernieuwde Sufficio 2. Tijdens deze webinar laten we je zien hoe Sufficio 2 werkt en kun je uiteraard vragen stellen.

Inhoud van je QHSE insider lidmaatschap

Een lidmaatschap van ons Gilde betekent uitdagen en uitgedaagd worden. Je hebt toegang tot interactieve bijeenkomsten en inspirerende webinars. Je deelt do’s en don’ts met collega-beslissers in directe sessies en gaat langs bij andere leden van het Gilde om te zien hoe zij problemen oplossen. En niet te vergeten dat je onbeperkt gebruik kunt maken van de helpdesk.

Aantal medewerkers 0-49 50-149 150-250 >250
Jaarlijkse kosten €995,- €1495,- €1945,- Maatwerk

* De prijs is per organisatie; elke medewerker heeft toegang tot het QHSE Insiders Gilde. De prijs is afhankelijk van het aantal medewerkers van de organisatie. Prijs per jaar, excl. btw.

Algemene voorwaarden

Bij het aanmaken van een (aspirant) Gilde account ga je automatisch akkoord met het delen van je persoonsgegevens met BMD Advies. Deze persoonsgegevens worden expliciet gebruikt voor het versturen van mailings en om contactinformatie te delen binnen het QHSE Insiders Gilde.

Helpdesk

Direct antwoord op je vraag

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Helpdesk