Jouw experts

Ons team

Jouw inhoudelijke QHSE-partner

De juiste expertise in huis voor zorgvuldige uitvoering

Wij zijn jouw inhoudelijke QHSE-partner; een toegewijd en betrouwbaar team met gespecialiseerde professionals op het gebied van Quality, Health, Safety, Environment. We adviseren, coachen, en denken praktische oplossingen uit om te voldoen aan nieuwe en steeds veranderende eisen op QHSE-gebied.

Jouw naam hier

Bekijk onze vacatures en word onderdeel van ons team!

 • Femke Rozema Adviseur

  Specialist Kwaliteit en Managementsystemen BMD Advies

  Femke Rozema
 • Dayon Elings Adviseur

  Een grote passie voor de natuur en alles wat leeft. Haalt energie uit het verder helpen van mens en milieu, in zijn functie van milieuadviseur bij BMD Advies.

  Dayon Elings
 • Sjoerd Lemereis Adviseur

  Energie halen uit durven vernieuwen en doen wat bij je past. Houdt van projecten waar nieuwe projecten uit volgen. Als een klant ziet dat er echt meerwaarde is geleverd, ben je lekker bezig.

  Sjoerd Lemereis
 • Cindy Putman Office Manager

  Spin in het web en allrounder. Altijd met plezier op zoek naar de beste werkwijze voor interne projecten zoals BMD Academy, Gilde- en klantcontacten, klantprojecten, facilitaire zaken, ICT, administratie en marketing.

  Cindy Putman
 • Robin van Stigt Senior adviseur

  Met een passende structuur en de lange adem van een duursporter naar het gewenste resultaat. ‘Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan’. Niet bang voor nieuwe dingen. ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan.’

  Robin van Stigt
 • Mariëlle van Zuijlen Senior adviseur

  Arbo en veiligheid verbeteren op de werkvloer door verbinden van medewerkers, leidinggevenden en directie. Het gaafst: als medewerkers haar, tijdens een vervolgbezoek, zelf wijzen op verbeteringen.

  Mariëlle van Zuijlen
 • Merel Franken Adviseur

  Enthousiast en betrokken, met een constructieve houding.

  Begaan met de milieuvraagstukken van de industrie en een warm hart voor de waterketen.

  Merel Franken
 • Anne Ter Beek Adviseur

  Gaat ongedwongen en met gezond boeren verstand op zoek naar praktische oplossingen, gericht op de klant. Vertaalt complexe milieu- en natuurwetgeving naar een logisch verhaal.

  Anne Ter Beek
 • Robert Schut Senior adviseur

  Duikt in de milieuwetgeving en zoekt pragmatische oplossingen die bij klanten passen. Een groot plezier: een puzzel in de wetgeving, een nieuwe Europese verordening, een uitspraak van de Raad van State. ‘Onleesbare regels’ vertaalt hij moeiteloos.

  Robert Schut
 • Guido Salet Partner

  Partner van BMD Advies. “Samen met plezier naar betere prestaties.” Met de klanten in verbinding: als vriend luisteren, spiegelen, helpen en inspireren. Een bijdrage leveren in de ontwikkeling van de ander. Ga fouten maken, leer ervan!

  Guido Salet
 • Marcel Boshuizen Teammanager

  Professionals faciliteren zodat zij dagelijks een topprestatie neer kunnen zetten voor onze klanten. Doorhebben wat klanten nodig hebben en hiermee voortdurend onze producten verder mee ontwikkelen. Altijd de hoogste kwaliteit leverend.

  Marcel Boshuizen
 • Arie van der Priem Partner & Pionier

  Partner en pionier van BMD Advies. Werkt graag samen en is altijd op zoek ben naar andere wegen, naar slimmere en efficiëntere oplossingen, maar bovenal naar meer werkplezier. Verantwoordelijk voor het onderhouden van klantcontacten, product- en conceptontwikkeling.

  Arie van der Priem
 • Frank Brinkman Fiancial controller & AFAS beheer

  Frank Brinkman – Financial controller en AFAS Beheerder.

  Frank Brinkman
 • Bas Haandrikman (Online) Marketing- en communicatiemedewerker

  Maak verbinding met Bas Haandrikman
  Online marketing en communicatiemedewerker

  Bas Haandrikman
Helpdesk