Over BMD Advies

Full service QHSE-
ondersteuning

Wie zijn wij?

Full service QHSE-ondersteuning

BMD Advies ondersteunt bedrijven full service op het gebied van QHSE. We helpen onze klanten om op een moderne manier aan QHSE te werken: we bieden de nieuwste digitale tools en ondersteunen waar het bedrijf het wenst, voor een vaste prijs per maand. Wij maken QHSE-werk makkelijker en efficiënter. Geen verrassingen, wel zorgvuldigheid.

Jouw eigen top KAM team

Onze vooruitstrevende experts!

Ben jij ook een vooruitstrevende expert op het gebied van QHSE?

Bekijk onze open vacatures en word onderdeel van ons team!

Onze belofte

Samen zetten we de lijnen uit. We denken mee op strategisch niveau, maar ondersteunen je ook bij de praktische integratie. We kijken naar de verschillende fases van product, proces en markt, specifiek voor jouw bedrijf. We groeien door te delen. Want kennis is macht, maar kennis delen is kracht.

Missie en visie van BMD

Onze missie

Naar een meesterlijk niveau

BMD Advies helpt bedrijven om hun bedrijfsvoering te ont-wikkelen naar een meesterlijk niveau. Ont-wikkelen staat voor: eenvoudig en efficiënt inrichten van de harde kant van de organisatie en aanleren van vaardigheden op het gebied van leiderschap en gedrag aan management en werkvloer. We vinden de juiste balans tussen ‘hard’ en ‘zacht’ en dit leidt tot topprestaties met meer werkplezier.

Onze visie

Verbinden en onderscheiden

We leven in een veranderlijke wereld en zijn ons bewust van de dynamische markt. Daarom bereiden we ons vandaag voor op morgen. We spelen in op wensen en behoefte van de klant en durven eerlijk en open te zijn. Onze ambitie om organisaties met elkaar te verbinden, onderscheidt ons van andere adviesbureaus. Op die manier willen we dé partner zijn die je helpt naar een meesterlijke bedrijfsvoering met blijvende resultaten en meer werkplezier.

Helpdesk