Privacyverklaring

BMD Advies Centraal gevestigd aan de Kraanstraat 22, 6541 EJ Nijmegen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

BMD Advies Centraal gevestigd aan de Kraanstraat 22, 6541 EJ Nijmegen, tel: 085 – 210 64 71

Persoonsgegevens die wij verwerken

BMD Advies Centraal verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Gegevens over uw activiteiten op onze website

– Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@cn.bmdadvies.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

BMD Advies Centraal verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– BMD Advies Centraal analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

BMD Advies Centraal neemt geen op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van BMD Advies Centraal) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

BMD Advies Centraal bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

BMD Advies Centraal verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies

Cookies zijn kleine bestanden die je computer opslaat als je een website bezoekt. De website kan uit deze cookies informatie halen om bijvoorbeeld je website-instellingen te onthouden, je bezoekersgedrag te analyseren of om relevante content te tonen. LocalStorage is een vergelijkbare techniek als cookies; voor het gemak gebruiken we ook daar de term ‘cookies’ voor.

Op deze pagina vind je een overzicht van de cookies die wij op deze website gebruiken. Deze informatie kan regelmatig veranderen, omdat bijvoorbeeld onze website aangepast wordt of omdat de wet- en regelgeving omtrent cookies wijzigen. Uiteraard doen we ons best om deze informatie zo up-to-date mogelijk te houden, en we raden dus aan om deze pagina regelmatig te bekijken. Dan kun je bij veranderingen altijd beslissen of je de cookie instellingen wilt aanpassen.

We maken onderscheid tussen de volgende soorten cookies:

  • Functionele Cookies
  • Analytische Cookies
  • Identificatie / Authenticatie Cookies

Functionele (noodzakelijke) Cookies

Deze zijn nodig om de website goed te laten functioneren. De functionele cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om jouw website voorkeuren te onthouden. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld maar één keer je voorkeur door te geven op gebied van het wel/niet accepteren van cookies.

Analytische Cookies

De analytische cookies stelt ons in staat om het gebruik van de website te analyseren. Op deze manier kunnen we functionaliteiten en de inhoud van de website continu verbeteren.

Wij gebruiken hiervoor Google Analytics. Om GDPR-compliant te zijn, delen we geen gegevens met Google en hebben we via Contentleaders een (sub)verwerkersovereenkomst met Google.

Identificatie / authenticatie Cookies (I/A cookies)

De I/A cookies worden gebruikt om bezoekers te identificeren na interactie met de website. Met interactie wordt bijvoorbeeld het invullen van een contactformulier, het downloaden van een brochure of het klikken op een link na een e-mail die je van ons hebt ontvangen.

De gegevens die we bij zo’n interactie registreren, worden nooit gedeeld met derden.

Cookies op onze website

 

Functionele cookies

Cookienaam Doel Bewaartermijn
cl_cookie_consent Lokale cookie, om te bepalen of cookies zijn toegestaan of niet. 1 jaar / 2 maanden
cl_cookie_time Lokale cookie, om te bepalen wanneer cookies zijn geaccepteerd / geweigerd. 1 jaar / 2 maanden
_hjDonePolls Hotjar cookie, wordt geplaatst na het invullen van de feedback poll. Zorgt ervoor dat de poll niet nog een keer verschijnt na invullen. (lees meer) 1 jaar
_hjMinimizedPolls Hotjar cookie, wordt geplaatst na het minimaliseren van de feedback poll widget. Zorgt ervoor dat de poll geminimaliseerd blijft zolang de cookie bestaat. (lees meer) 1 jaar
_hjDoneTestersWidgets Hotjar cookie, wordt geplaatst na het invullen van de Recruit User Testers widget. Zorgt ervoor dat het formulier, na invullen, niet nog een keer verschijnt. (lees meer) 1 jaar
_hjMinimizedTestersWidgets Hotjar cookie, wordt geplaatst na het minimaliseren van de Recruit User Testers widget. Zorgt ervoor dat de widget geminimaliseerd blijft zolang de cookie bestaat. (lees meer) 1 jaar

 

Analytische cookies

Cookienaam Doel Bewaartermijn
_gat* Google Analytics cookie, om de hoeveelheid gegevens die door Google wordt geregistreerd op websites met een hoog bezoekersaantal te beperken. (lees meer) 1 minuut
__utma Google Analytics cookie, om bezoekers te onderscheiden. Wordt elk bezoek gereset. (lees meer) 2 jaar na reset
__utmt Google Analytics cookie, om de hoeveelheid requests in toon te houden. (lees meer) 10 minuten
__utmb Google Analytics cookie, om nieuwe sessies / bezoeken te bepalen. Wordt elk bezoek gereset. (lees meer) 30 minuten na reset
__utmc Google Analytics cookie, om nieuwe sessies / bezoeken te bepalen. (lees meer) Na browser sessie
__utmz Google Analytics cookie, om te verklaren hoe bezoekers op de website zijn gekomen. Wordt elk bezoek gereset. (lees meer) 0,5 jaar na reset
__utmv Google Analytics cookie, om aangepaste variabelen in op te slaan. Enkel als developer _setCustomVar gebruikt. Wordt elk bezoek gereset. (lees meer) 2 jaar
__utmx Google Analytics cookie, om te bepalen of een bezoeker mee doet in een experiment (bv. A-B test). (lees meer) 1,5 jaar
__utmxx Google Analytics cookie, om te bepalen wanneer het experiment, waarin de bezoeker mee doet, afloopt. (lees meer) 1,5 jaar
_gaexp Google Analytics cookie, om te bepalen of een bezoeker mee doet in een experiment (bv. A-B test) en wanneer het experiment is afgelopen. (lees meer) Afhankelijk van aflopen experiment, maar normaal gesproken: 90 dagen
_gali Google Analytics cookie, om te bepalen welke op welke link van de pagina is geklikt. (lees meer) 30 seconden
__distillery Wistia cookie, om videostatistieken van bezoekers bij te houden. Zo onthoudt de video waar je bent gebleven als het kijken onderbroken wordt. 1 jaar
muxData Wistia Cookie, om videostatistieken van bezoekers bij te houden. 20 jaar
VISITOR_INFO1_LIVE, PREF_ Youtube cookie, wordt gebruikt als er een video op een pagina staat, om bv. het aantal views op de videos te registreren. 8 maanden
_hjIncludedInSample Hotjar cookie, wordt geplaatst om bij te houden of een bezoeker in de proef zit om funnels te creeëren. (lees meer) 1 jaar

 

Identificatie / Authenticatie Cookies

Cookienaam Doel Bewaartermijn
*-agile-crm-guid,
*-agile-crm-session_id,
*-agile-email,*-agile-original-referrer
AgileCRM cookie, die ervoor zorgt dat we bezoekers in Agile kunnen onderscheiden. 5 jaar,

Sessie,

Sessie,

1 dag

*-agile-crm-session_start_time AgileCRM cookie, die Agile in staat stelt om de starttijd van de website sessie te bepalen. sessie
PHPSESSID Lokale cookie, wordt gebruikt door AgileCRM om bezoekers na inzendingen van een formulier te kunnen onderscheiden. sessie

Verwijderen cookies
De toestemming die je hebt gegeven aan Contentleaders voor het plaatsen en uitlezen van cookies, kun je altijd intrekken door je browser zo in te stellen dat deze geen cookies accepteert of door alle in jouw browser reeds geplaatste cookies te verwijderen.

chrome firefox ie safari safari

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@cn.bmdadvies.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. BMD Advies Centraal zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. BMD Advies Centraal wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

BMD Advies Centraal neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@cn.bmdadvies.nl