BMD Academy

QHSE 3.0 voor professionals

Jezelf en je organisatie in beweging zetten

QHSE 3.0 voor professionals

Alleen vakkennis is voor de gemiddelde QHSE-professional niet meer voldoende. Doorgaans is het lastig om directie en de werkvloer mee te krijgen in de voorgestelde oplossingen. Dit stelt andere eisen aan de hard & soft skills van de professional.

In de reguliere opleidingen wordt er nog weinig tijd besteed aan het beïnvloeden van directie en werkvloer en het efficiënter en klantgerichter implementeren van processen. Hierbij komen vaak cultuur- en veranderprocessen kijken.

Het programma QHSE 3.0 voor professionals leidt de QHSE-professional op om deze eigenschappen te ontwikkelen voor een grotere en meer duurzame impact op de QHSE-prestaties van organisaties.

Kam vizier logo

Een persoonlijke aanpak

Onze groepen zijn nooit groter dan 10 personen. Zo garanderen we voor elke deelnemer een persoonlijke aanpak. Daarnaast bieden we een aanvullende begeleidingsmodule met extra contactmomenten, wel zo persoonlijk.

QHSE 3.0 voor professionals

Voor wie is het programma?

Dit praktijkgerichte programma is bedoeld voor professionals met enige ervaring. De professional die in de praktijk ervaart dat kennis alleen niet meer voldoende is om de QHSE-prestaties te waarborgen.

Dit kunnen zijn:

 • De QHSE Professionals werkzaam bij bedrijven
 • De QHSE Professionals werkzaam bij (semi-)overheden
 • De QHSE Professionals werkzaam binnen de zakelijke diensterlening
 • Managers in ieder vakgebied, verantwoordelijk voor de borging van QHSE

Meer over het programma? Schrijf je in voor de updates of neem contact op.

Vink

Compleet programma

Het complete programma ontwikkelt QHSE-professionals zodat zij goed onderlegd zijn om met meer plezier het QHSE-beleid binnen hun organisatie kunnen implementeren. De praktijk is hierbij het uitgangspunt. 

Vink

Volledig verzorgd

De training vindt plaats in Utrecht en de locaties zijn goed te bereiken. Op locatie worden drinken en lunch verzorgd. De twee-daagse module van het programma bevat een hotelovernachting inclusief ontbijt.

Vink

Persoonlijke aanpak

Kleine groepen garanderen een persoonlijke aanpak. En met de aanvullende begeleidingsmodule heb je meer contactmomenten met onze trainers in de vorm van coachingsgesprekken en intervisiebijeenkomsten.

BMD Academy
QHSE 3.0 voor professionals

QHSE 3.0 voor professionals programma

Voordat je begint plannen we een start- en ontwikkelgesprek en stellen we een gedragsprofiel op met Lumina Spark. Dit kost ongeveer een halve dag op kantoor bij BMD Advies. De rest van het programma is opgedeeld in 7 modules over 8 dagen. De eerste module vindt plaats op woensdag 2 en donderdag 3 oktober, lees hier meer praktische informatie. Gedurende het programma passen we de theorie meteen toe op praktische voorbeelden.

 • Kick-off & persoonlijk leiderschap
 • Missie, visie/strategie als basis voor QHSE
 • Communiceren met impact
 • Adviseren met overtuiging
 • Effectief gedrag beïnvloeden
 • Lean-QHSE: eenvoudige en efficiënte borging
 • Terugkomdag, presentatie ontwikkelplannen

Kosten programma

De eenmalige kosten voor het programma zijn € 4.450,- (ex. btw) per deelnemer. Dit bedrag is inclusief het trainingsmateriaal en de volledig verzorgde cursusdagen. Daarnaast ontvangt elke deelnemer het certificaat ‘QHSE 3.0 Professional’.

Een voorproefje van het trainingsmateriaal? Binnenkort zullen we een kleine samenvatting delen van ons trainingsmateriaal. Schijf je alvast in voor de QHSE 3.0 voor professionals updates!

Alle praktische informatie op een rijtje? Download gratis onze factsheet!

Onderdelen Standaard Persoonlijk
Persoonlijk Lumina profiel Vink Vink
7 modules over 8 cursusdagen Vink Vink
Certificaat “QHSE 3.0 professional” Vink Vink
Trainingsmateriaal Vink Vink
Koffie/thee, frisdrank en lunches Vink Vink
1 overnachting met diner en ontbijt Vink Vink
4 extra coachingsgesprekken (Skype) Vink
2 intervisiebijeenkomsten Vink
Kosten € 4.450,- € 5.950,-
Helpdesk