QHSE 3.0

Praktisch

QHSE 3.0 voor professionals

Praktische informatie

Het programma van 7 modules is verdeeld over 10 maanden. Gedurende deze modules heb je als deelnemer 8 dagen op locatie in Utrecht, en nog één dag voor het persoonlijke start- en ontwikkelgesprek en het opstellen van het gedragsprofiel. Dit start- en ontwikkelgesprek vind plaats op het BMD Advies kantoor in Nijmegen.

Direct inschrijven?

Wil jij jouw werk als QHSE-professional makkelijker maken en sterker worden in het overtuigen van werkvloer en directie? Klik op de onderstaande button om je in te schrijven voor het QHSE 3.0 programma! Of download onze factsheet.

Praktische informatie

Data

Module Datum
Start- & ontwikkelgesprek en gedragsprofiel Op afspraak in september
1. Kick off & persoonlijk leiderschap Woensdag 7 en donderdag 8 oktober
2. QHSE vanuit Visie/strategie Woensdag 4 november 2020
3. Communiceren en beïnvloeden met impact Donderdag 3 december 2020
4. Adviseren met overtuiging Donderdag 14 januari 2021
5. Effectief gedrag beïnvloeden Donderdag 11 februari 2021
6. Lean QHSE: Efficiënte borging van QHSE processen Donderdag 11 maart 2021
7. Terugkomdag Donderdag 8 april 2021
Extra begeleidingsmodule Op basis van persoonlijk groeiplan

De eerste module ‘Kick off & persoonlijk leiderschap‘ zijn over 2 dagen verdeeld. Deze module is inclusief overnachting.

De extra begeleidingsmodule bevat 2 aanvullende intervisies en 4 extra onlilne coachingsgesprekken. Deze worden op basis van het persoonlijk groeiplan ingepland

Praktische informatie

Locaties

Het start- en ontwikkel gesprek en het opstellen van het gedragsprofiel vinden plaats op het BMD Advies kantoor in Nijmegen. Dit zal ongeveer twee uur duren.

De rest van de module’s worden op een centrale plaats in Utrecht georganiseerd. De eerste module ‘Kick off & persoonlijk leiderschap‘ is over twee dagen verdeeld. Deze module zal plaats vinden in een hotel in Utrecht. Net als alle andere dagen is de overnachting volledig verzorgd, aangevuld met diner en ontbijt.

Maak je gebruik van de extra begeleidingsmodule? De online coachingsgesprekken zijn locatie onafhankelijk, de aanvullende intervisies worden nader bepaald.

Alle informatie in één overzicht

Download het factsheet!


  •  *

    naam@bedrijf.nl

  •  *

  •  *


Helpdesk