QHSE 3.0

Een compleet en persoonlijk programma

QHSE 3.0 voor professionals

In 7 modules over 8 dagen naar een QHSE 3.0 professional

Benieuwd naar het programma van de QHSE 3.0 training? Het complete programma omvat 7 modules over 8 dagen. in een periode van c.a. 10 maanden. Het programma wordt afgesloten met een presentatie van voortgang van de persoonlijke ontwikkelplannen.

Na afronding van de modules ontvangen alle deelnemende professionals het certificaat “QHSE 3.0 professional” van de BMD academy.

Bekijk ook alle praktische informatie zoals data en locaties.

Direct inschrijven?

Wil jij jouw werk als QHSE-professional makkelijker maken en sterker worden in het overtuigen van werkvloer en directie? Klik op de onderstaande button om je in te schrijven voor het QHSE 3.0 programma!

Compleet & persoonlijk

Het programma

Start- & ontwikkelgesprek en gedragsprofiel

We maken inzichtelijk wat jij wilt leren gedurende het traject. We beginnen hier met het invullen van een persoonlijk gedragsprofiel (Lumina spark) en hebben een persoonlijk start-/coachingsgesprek. Hieruit volgt een plan dat de leidraad is voor jouw ontwikkeling in de komende 10 maanden. Samen bespreken we jouw kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden.

Vervolgens een ontwikkel gesprek waarbij de leidinggevende/mentor inzicht krijgt in jouw persoonlijke groeiplan. Ook worden de afspraken voor rolverdeling en tussentijdse ontwikkelgesprekken vastgelegd. We zorgen dat je weet waar je staat, en dat je weet waar je naar toe wilt.

Optioneel: Extra begeleidingsmodule

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact gedurende het programma. Ieder mens is hier anders in, daarom bieden we een extra module aan voor extra persoonlijk contact.

De persoonlijke module bestaat uit 4 extra coachingsgesprekken (Skype) en 2 aanvullende intervisie bijeenkomsten. Bij de inschrijving kies je de module die het beste bij jou past.

1. Kick off & persoonlijk leiderschap

We staan stil bij de inhoud en planning van het programma. Onderling deel je met de andere deelnemers jouw doelen en drijfveren en we bespreken de gedragsprofielen. Gedurende deze compleet verzorgde 2 dagen scherpen we jouw doelen aan en geven we inzicht in het eigen gedrag en het effect hiervan op anderen.

2. QHSE vanuit Visie/strategie

je leert QHSE-activiteiten te verbinden aan de missie, visie, waarden en strategie van je organisatie en hoe deze worden omgezet in een strategisch jaarplan.

3. Communiceren en beïnvloeden met impact

We nemen je mee in de theorie van communiceren. Met praktische voorbeelden brengen we jouw vaardigheden van communicatie op een hoger niveau.

4. Adviseren met overtuiging

We leren je te anticiperen op verschillende stakeholders binnen je organisatie. Denk hierbij aan directie, management, de werkvloer en overheid. We geven je inzicht in verschillende adviesstijlen en hoe je met impact advies kunt presenteren.

5. Effectief gedrag beïnvloeden

We geven je inzicht in de theorie en instrumenten achter gedragsverandering en spitsen dit toe op de ‘Organizational Behaviour Management’ methodiek. Je bent in staat om specifiek gewenst gedrag op gebied van QHSE te analyseren en een prestatieverbeterplan op te stellen.

6. Lean QHSE: Efficiënte borging van QHSE processen

We nemen je mee in de principes van lean en je leert dit te vertalen naar het werkveld van QHSE. Je krijgt hierbij overzicht in de technieken die bij lean horen. We stellen je in staat de interne klant bij het verbeterproces te betrekken en stellen we een gezamenlijk verbeterdoel op voor de komende periode.

7. Terugkomdag

De ontwikkelplannen worden gepresenteerd, persoonlijk en inhoudelijk. De successen van deelnemers delen we onderling samen met de ervaren knelpunten. We sluiten het traject af met het certificaat ‘QHSE 3.0 Professional’

Alle informatie in één overzicht

Download het factsheet!


  •  *

  •  *

    naam@bedrijf.nl

  •  *


Helpdesk